Våra tjänster

Vi utvecklar allt från enklare hemsidor för mindre företag och organisationer till större specialanpassade lösningar helt anpassade efter vilka behov som finns. Huvudsakligen använder vi oss av Wordpress och Drupal som plattformar vid utveckling av sidor. Detta gör att ni själva enkelt kan uppdatera innehåll på sidan. Vi kan även anpassa innehållet för mobila plattformar. I dagens mobila sammhälle blir detta allt mer viktigt, så att informationen går att nå på ett bra sätt i samtliga plattformar, som mobiltelefoner, läsplattor och datorer. En ytterligare strategi för att bättre möta upp mot den växande mobila användningen är Lokal sökoptimering.

 

Hos oss får du som kund inte bara en väl fungerande hemsida, utan en helhetslösning som innefattar förabete/analys, framtagning av layout, själva byggandet av sidan, efterarbeten och anpassningar och god optimering för sökmotorerna. Under hela processen läggs även vikt på att få strukturen och innehållet så bra som möjligt för att sidan lätt ska kunna indexeras av sökmotorer som Google och Bing. Vill man sedan ha en mer utförlig optimering där analys av sökord och sökbegrepp görs, går givetvis även detta att ordna. Vidare kan vi titta på länkanalys och skapa en länkstrategi för sidan.

 

Vår vilja är att vara ett tillgängligt företag som Ni som kund kan känna er trygga med, och därmed vill fortsätta att anlita. Vi sätter stort värde i att ni lyckas med er hela Internetstrategi. Vi är också medvetna om att för att lyckas riktigt bra, krävs det en långvarig och väl utarbetad strategi.